Gastenboek

                

 

                   Ik vind het leuk als je hier een reactie plaatst

 

Commentaren: 6
 • #6

  Dinie Hoving (zondag, 04 december 2022 07:43)

  En gisteren kwam dan mijn baby, snel en voorzichtig de doos open gemaakt en wat is hij mooi geworden. Een prachtige Baby met schitterende kleertjes aan. Ik ben super, super blij met hem, zijn wieg stond al klaar. In de box zaten nog kleertjes, en andere leuke spulletjes met wat lekkers en natuurlijk het certificaat enz. Yvonne wat heb je dat weer knap gedaan, ik ga heel goed voor hem zorgen en ben heel erg blij met hem �.

 • #5

  Fontyn Iris (donderdag, 01 december 2022 18:37)

  He yvonne je site is zo prachtig en duidelijkheid op alle zichten
  Proficiat alvast voor de mooie site die je hebt
  En prachtig foto's en mooie kunstwerkjes ���
  Groetjes Iris

 • #4

  mai eltink (maandag, 28 november 2022 21:34)

  Yvonne heeft voor mij een pop gerebornd. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is een schatje om te zien. De pop ligt heerlijk in haar wiegje;

 • #3

  Dinie (maandag, 28 november 2022 19:31)

  Super, super blij ben ik met mijn prachtige baby Pinouche, Yvonne wat heb je dat schitterend gedaan. En ze kwam in een prachtige doos, met nog kleertjes voor haar en alle papieren en nog meer. Ik zal heel goed voor haar gaan zorgen. Ik ben heel blij met haar, super bedankt �.

 • #2

  Hannie (maandag, 28 november 2022 17:39)

  Een paar jaar geleden al een reborn geadopteerd waar ik nog steeds erg wijs mee ben ,ze heeft ook de luchtbelletjes op haar mondje . En kwam ook zeer netjes verpakt aan een echte verrassing
  .

 • #1

  Emmy (maandag, 28 november 2022 17:18)

  Lieve Yvonne, wat ben ik blij met mijn 7 reborns die jij de afgelopen jaren voor mij gemaakt hebt. De één nog mooier dan de ander. En…..ik ben er nog steeds elke dag ontzettend gelukkig mee. Ze zijn levensecht en komen met prachtige kleertjes en een speeltje. Ik volg je nog steeds op FB.